Дуже важлива новина – Скорпіонам, неймовірна привабливість – Ракам: гороскоп на 29 вересня

А ось Левам бракуватиме уваги

ОВНИ

Робіть те, з чим повністю погодиться ваш внутрішній голос і ваш день буде спокійним та приємним. Ви зможете зосередитися на тих справах, якими любите займатися, і які приведуть вас до успіху.

ТЕЛЬЦІ

Не варто собі в чомусь відмовляти, тому сміливо потурайте своїм бажанням. Натякніть на це й коханій людині – ваше задоволення піде на користь стосункам.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно більше відпочивати, адже ви живете надто активно й такий ритм життя може виснажити. Тепер вам потрібно більше часу приділити собі, щоб відновити сили.

РАКИ

Ваша привабливість зросте й з'явиться шанс познайомитися з цікавою людиною. Ви буквально станете магнітом для представників протилежної статі.

ЛЕВИ

Вам бракуватиме уваги, тому, якщо у вас уже є пара, то прямо попросіть партнера приділяти вам більше уваги. Якщо ж ви поки самотні, то не варто кидатися на перших-ліпших, бо цей шлях веде в нікуди.

ДІВИ

Вам треба зайнятися своїм здоров'ям. Будь-які оздоровчі процедури будуть максимально успішними. Але обов’язково порадьтеся з лікарем!

ТЕРЕЗИ

Ваші вчинки можуть призвести до непередбачуваних і навіть масштабних наслідків, тому потрібно продумувати все до дрібниць. Доведеться задіяти всю свою кмітливість і вміння орієнтуватися у нестандартних обставинах.

СКОРПІОНИ

Ви можете дізнатися щось дуже важливе для вашої кар’єри. Ця новина добряче вас надихне.

СТРІЛЬЦІ

Не потрібно виливати на оточуючих усі свої емоції. Навіть позитивні. Люди можуть вас просто не зрозуміти.

КОЗОРОГИ

Думайте про себе і не вважайте це егоїзмом. Вам потрібно зробити собі якусь приємність й підняти самооцінку. І не поспішайте на допомогу, якщо вас про це не просили, бо вашу доброту можуть сприйняти за слабкість.

ВОДОЛІЇ

День підходить для зізнань, романтики та любові. Скористайтеся можливістю повернути у відносини іскру перших зустрічей.

РИБИ

Вам вдасться справити незабутнє враження, якщо не будете поводитися боязко та сором'язливо. Вірте в себе!

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень