Дупа прийшла не звідти, звідки її чекали. Експерти попереджають про економічну кризу рівня не менше 2008 року

«Сюрпризи» можуть початися ще до осені. Тримайте заощадження в готівці

У США збанкрутував Silicon Valley Bank з активами $209 млрд. Це 16-й за розмірами банк у США, він обслуговував технологічну і криптоіндустрію. За ним збанкрутував ще один великий банк – Signature Bank.

Минулий рік для промисловості був дуже поганим. Усі чекали, що має щось статися, що має порватися там, де тонко. Думали, що впаде Credit Suisse, із якого торік вивели понад $60 млрд депозитів. Сильно чекали, що збанкрутує фонд MicroStrategy, повністю прив'язаний до криптовалют. Однак, як завжди, дупа прийшла не звідти, звідки її чекали, - каже казахський бізнесмен Маргулан Сейсембаєв.

Чимало експертів застерігають, що це дуже нагадує початок кризи 2008 року. За словами Сейсембаєва, ми вже перебуваємо у кризі, а вона зазвичай має п’ять стадій.

На мою думку, ми скочуємося у стадію прискорення. А це означає, що до осені на нас чекають ще сюрпризи.

Тож тримайте гроші в кеші й чекайте на круті можливості, - каже експерт.

Крім того, він наголошує, що влада США швидко зреагувала на повідомлення про збанкрутілі банки й запевняє, що забезпечать 100-відсоткову виплату всіх депозитів і грошей, які були на рахунках двох банків.

Джерело: Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень