«Думай руками»: як пройшов Форум для стартаперів у Рівному (ФОТО)

21 вересня у Рівному відбувся масштабний Форум Території креативних індустрій.  Захід став фінальною частиною проекту ГО «Платформа взаємодій Простір», що стартувала п'ять місяців тому.

Слоган форуму – «Думай руками».

Форум, який тривав понад 10 годин відвідало близько 300 учасників. Серед них  були як  досвідчені підприємці, так і багато молоді, які лише пробують реалізовувати свій потенціал.

У якості лекторів та коучів на форум запросили відомих бізнесменів з Києва, Львова, Івано-Франківська.

Зокрема, серед них були:

Олексій Малицький  - підприємець, учасник українського списку Форбс «30 до 30».

Співзасновник брендів: Sammy Icon, Morza, Clan-Р, One Factory, 5000 Miles, Oboi та Octogin. Продукція його брендів продається в шістнадцяти країнах та на чотирьох континентах.

Автор першого TEDx-виступу без слів. Консультант з брендингу.

Валентин Панюта - керуючий партнер, бренд-лідер FEDORIV. Його команда розробляла Rozetka, Concert.ua, Будинок іграшок, Epikur, Школа Inventor Київ, Odesa International Airport / Міжнародний аеропорт Одеса, rabota.ua, Київський Зоологічний парк і десятки інших брендів.

Учасник та співзасновник  андеграундного супергурту «Вагоновожатые».

Ксенія Ніколаєва - спеціаліст зі сторітелінгу, журналіст, телеведуча

10 років працює з текстами та історіями. Писала для видань bit.ua, platfor.ma, The Devochki, gloss.ua, БЖ, "Країна".

Вела передачу про локальні бізнеси на радіо "Ритм" і телешоу "Успішні в Україні" на Espreso ТБ.

Працювала з такими брендами, як S-Cape, Кураж Базар, Have A Rest, Balcony Garment, Амстер Дамстер, Selfish Club, благодійний магазин "Ласка", Svitozar, DressUp, PRO Makers, Cloud Made, DeviDuran, MyChoice by NK.

Юрій Марченко - головний редактор Platfor.ma, автор шоу та ведучий на радіо «Аристократи», «Радіо НВ», ведучий «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» на Суспільному телебаченні

Колумніст і автор видань Esquire, Playboy, «Новое время», Colta та багатьох інших. Член наглядової ради журналістської премії «Presszvanie»

Як розповіли організатори у подібному форматі Форум провели  вперше. Впродовж дня гості могли відвідувати лекції, воркшопи та експо-плейс локальних мейкерів.

Ідея Форуму - давати прикладні знання та сприяти розвитку креативного підприємництва.

 

Зокрема, серед молоді, у яких є безліч ідей, однак немає рішення їх реалізації.

Лектор Олексій Малицький, який родом з Дрогобича, каже, що можна досягти успіху лише змінивши своє мислення. Нині продукція його брендів реалізовують у шістнадцяти країнах світу на чотирьох континентах планети. 

Олексій Малицький запевняє:

Все просто - варто змінювати свою країну і себе. Треба прокинутись одного разу і вирішити змінити своє життя. Бо такі люди привертають до себе увагу і запускають маховик змін навколо себе. Можна почати з малого. Наприклад, напишіть пост у соцмережі:

 

Я хочу почати такий бізнес, може хтось мені допомогти? І все. І Космос буде допомагати вам усіма своїми зусиллями. Серед перспективних галузей можу виділити два напрями – ІТ та сервіси, які орієнтовані на закордон. Бо розвивати бізнес лише для України неефективно. Потрібно шукати своїх клієнтів в Америці, Китаї і Європі.

 

Не треба боятися починати власний  бізнес через брак грошей. Треба починати з малого, але уже – брати і робити. А потім прийдуть гроші!

[media=156481][media=156478][media=156486][media=156488][media=156489]

Лекції з тем брендингу та ребрендингу, стратегії ведення бізнесу, піару своєї справи відвідувачі слухали у різних залах Міського будинку культури. Воркшопи були камерними. У них одночасно брали участь від кількох осіб до сотні.

Також на заході діяв експо-плейс і вільний екран.

Таким чином місцеві виробники презентували  публіці власний бренд.

Форум проходив за підтримки ІСАР «Єднання», Управління економіки міста, Департаменту економічного розвитку і торгівлі РОДА, групи компаній «РЕНОМЕ», Мар’яна Годи, «Ощадбанку».

[media=156508][media=156507][media=156505][media=156502][media=156499]

[media=156484][media=156482][media=156485][media=156494]

[media=156495][media=156496][media=156498][media=156500][media=156501][media=156506]

[media=156491][media=156492]

[media=156483][media=156493][media=156504]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень