Священики будуть грати у ФУТБОЛ на Рівненщині (ЗАВТРА)

Заради маленької дівчинки

Завтра, 8 жовтня, у Здолбунові відбудеться благодійний футбольний матч, під час якого змагатимуться збірна духовенства УПЦ КП та команда від Здолбунівської РДА і райради.

Організатори проводять цей захід, аби зібрати кошти на лікування маленької мешканки Здолбунівського району – Софійки Кваснюк.

Чотирирічна Софійка Кваснюк із с. Кунин Здолбунівського району потерпає від важкої хвороби. Шанси на позитивний результат лікування є.

Але саме зараз життєво необхідні кошти на високодозовану хіміотерапію, а згодом, не виключено, ще й на трансплантацію кісткового мозку. Докладніше про це можете прочитати у матеріалі 

Маленька Софійка зі Здолбунівщини потребує допомоги

Заради одужання Софійки 8 жовтня на стадіоні «Локомотив» Здолбунові Рівненської області у спортивних двобоях зіграють:

о 15.00 - юнацькі збірні Дубна та Здолбунова (2002-2003 р.н.), тренери Юрій Мельник (Дубно) та Михайло Шебунька (Здолбунів);

о 16.00 - збірна Здолбунівської РДА і райради та збірна священнослужителів Рівненської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Благодійний футбольний матч відбувається за сприяння Рівненського обласного благодійного фонду "Любіть Україну", представництва Рівненської єпархії УПЦ КП, Здолбунівської РДА та районної ради.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень