Дубенчанин звів рахунки із життям

Чоловік кинувся під потяг

Трагедія трапилася напередодні вдень, на залізниці поблизу міста Дубно.

Як повідомляють правоохоронці, 45-річнй чоловік проживав разом із молодшим братом неподалік залізничної станції. Чоловік мав групу інвалідності через психічні розлади, через що неодноразово намагався поквитатися з життям. Востаннє через стрибок із другого поверху, поламав ноги, тож пересувався на милицях. Крім того, тиждень тому померла їх матір.

Чергова спроба покінчити життя самогубством стала для дубенчанина фатальною. Близько опівдня він кинувся під вантажний потяг і від отриманих травм загинув на місці пригоди.
Тіло його направили в морг Дубенської центральної районної лікарні.

З метою проведення детальної перевірки та зібрання необхідних доказів, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень