Четверо людей постраждали у ДТП за участю семи автомобілів (ФОТО)

Трапилася автотранспортна пригода сьогодні на світанку на автодорозі Київ-Ковель поблизу села Городець Володимирецького району

Травми отримали четверо осіб.

Поліцейські встановили, що водій вантажівки в’їхав у мікроавтобус, який прямував у попутному напрямку. Внаслідок цього, за інерцією, автівка зіткнулася ще з одним транспортним засобом. В цей час три мікроавтобуси, які були позаду вантажівки, загальмували і зупинилися. Втім, водій автомобіля «MERCEDES Sprinter», не зорієнтувавшись у ситуації, в’їхав у мікроавтобус, який був попереду. Після цього за ланцюговою реакцією відбулося подальше зіткнення автомобілів.



Внаслідок ДТП 55-річну жительку Сарн із перелом стегна госпіталізовано до Сарненської лікарні. Також із забоями та саднами до лікарні доставили 52- і 54-річну сарненчанок та 36-річну жительку Костополя. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Учасники автопригоди стверджують, що зіткнення відбулося через густий туман і, відповідно, погану видимість на дорозі.



Наразі на місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень