ДТП у Рівному: понівечені машини, двоє потерпілих і дивна поведінка винуватця (ФОТО)

На щастя, усі живі

Автопригода сталася напередодні, близько 19 години на вулиці Костромській. Водій легковика «Мерседес» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «Пежо», повідомляють в прес-службі Нацполіції Рівненщини:

38-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz CLK 200» поблизу АЗС не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Peugeot 307» під керуванням 60-річного жителя обласного центру.

Унаслідок аварії водія «Пежо» доправили в лікарню із черепно-мозковою травмою, травмою живота та забоєм грудної клітки. З чоловіком в салоні була його дружина, яка відбулася незначними ушкодженнями.

Водій «Мерседеса» взагалі не постраждав, кажуть в поліції. За результатами експертизи, він був тверезий.  

У ході оформлення ДТП, останній помітно почав нервувати, поводитися агресивно та різко передав своєму знайомому якийсь підозрілий пакунок. Тому патрульним поліцейським довелося застосувати до водія фізичну силу та спецзасіб кайданки. У цей момент пакунок, який був у харчовій плівці, упав на землю. Там були гроші.

Поліцейські повернули їх власнику. Жодних заборонених предметів ні у чоловіка, ні у транспортних засобах виявлено не було.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування. Транспортні засоби помістили на штрафмайданчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень