ДТП із журналістом «коштувало» понад три тисячі гривень: Дубенський суд покарав порушника

Довелось заплатити

У м. Дубно засудили винуватця ДТП, в якій постраждав журналіст. Дубенський міськрайонний суд Рівненської області підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури та визнав жителя Тернопільської області винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Винуватцю ДТП суд призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Суд довів, що другого листопада 2016 року чоловік, керуючи автомобілем Audi-А8 по автодорозі Київ-Чоп у м.Дубно, порушив Правила дорожнього руху України, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху та наїхав на пішохода на пішохідному переході.

Потерпілим виявився журналіст одного із київських ЗМІ. Засуджений ще на стадії досудового розслідування добровільно і в повному обсязі відшкодував потерпілому шкоду, завдану внаслідок вчинення злочину. Вирок суду законної сили ще не набрав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень