Нетвереза жінка спричинила ДТП поблизу Рівного

Ще дві аварії орієнтовно в той самий час сталися в обласному центрі

Під колеса мікроавтобуса минулої ночі потрапила нетвереза жінка. ДТП сталася у Рівненському районі поблизу села Дядьковичі. Місцева жителька раптово вийшла на дорогу, говорить прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:
 

Слідчі на місці події встановили, що 31-річний житель села Плоска, керуючи автомобілем «Volkswagen Transporter», рухаючись у напрямку селища Млинів, у межах села Дядьковичі допустив наїзд на 27-річну місцеву жительку, яка раптово вибігла на проїзну частину дороги у невстановленому місці. Унаслідок ДТП у пішохода діагностували полі травму, алкогольне сп’яніння та госпіталізували до лікарні Рівного. Медики оцінюють її стан як важкий.

Водій мікроавтобуса за результатами перевірки був тверезим. Його автомобіль забрали на спецмайданчик.

Ще дві автопригоди з потерпілими трапилися на дорогах Рівного учора ввечері.

Потрійна ДТП сталася на вулиці Макарова. Водій Volkswagen Caddy в’їхав у мікроавтобус Opel Movano, що зупинився попереду, а той за інерцією – у Ford. У результаті травмувалася пасажирка Volkswagen. Після надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

А поблизу кільця на вулиці Данила Галицького водій Opel зіткнувся з автомобілем Ford. Пасажирка останнього отримала травми.

Обставини усіх аварій встановлюють слідчі.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень