«Дрифт у Рівному відтепер жорстко припинятиметься», - Мерчук

Дрифтери таки перейшли межу

Відсьогодні патрульні поліцейські припинятимуть спроби подрифтувати у Рівному. Керівник Патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук каже, що тепер це набуло такого масштабу, що одними попередженнями «дрифтуни» не відбудуться. Крім того, голова ПП Рівненщини розповів про стан потерпілих поліцейських:

Водій мікроавтобуса вчиняв дії, які загрожували життю та здоров’ю поліцейських, тож патрульні прийняли рішення вибити вікна, аби затримати, оскільки він не зупинявся на вимогу поліцейського. І ще був один такий хуліган, який порушував громадську тишу.

 

На парковці ТРЦ «Екватор» було близько ста мешканців мікрорайону і ці дрифтери. Ми затримали поки що трьох осіб, які вчиняли ці дії.

 

Також встановлюються особи, які нанесли ушкодження автомобілям дрифтерів.

Дрифтери ж скаржаться, що проти них використали сльозогінний газ. Ось що каже Сергій Мерчук:

Отже правильно робили. Якщо поліцейські використовували сльозогінний газ, то робили це згідно з законом «Про Національну поліцію». Була загроза життю та здоров’ю поліцейських, громадян, тому вони і мусили його використати.

 

 

Троє поліцейських в результаті затримання хуліганів отримали ушкодження, і зараз вони лікуються.

 

Один із поліцейських порізав руку, в одного забій ноги, і третій також має поріз руки через скло.

 

Хотілося б НАГОЛОСИТИ на тому, що всі подальші дії дрифтерів будуть жорстко припинятися.

 

Раніше ми їх не затримували, адже це не набувало такого масштабу та вседозволеності. Однак поліцейські не раз попереджали їх про те, що вони порушують громадський спокій. Крім того, не було стільки особового складу патрульних. Хлопці були то на навчаннях, то наш підрозділ виїжджав на патрулювання в інші міста.

 

Якби нас не було на місці події напередодні, то їх би самі мешканці побили.

 

Зараз усі патрульні на місці. Тож дрифтувати, попри скарги, громадян їм тепер не дадуть.

 

Нагадаємо, що керівник громадської організації «Рух це життя Рівне»  Сергій Калашніков заявив, що акція 100% спланована поліцейськими. Однак керівник патрульних запевняє, що це все вигадки, і особи в балаклавах нині встановлюються.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень