Дружина вбитого рівненського стиліста Сержа зізналась, що захищалась

Коли наносила чоловікові 11 ножових поранень

Фото Радіо Трек

У Рівненському міському суді у понеділок, 19 лютого, підозрювана у вбивстві стиліста Сергія «Сержа» Літвінова розказала обставини трагедії суддям.

Фото Радіо Трек

Покази Тетяни Літвінової цитує місцевий сайт charivne.info.

За словами Тетяни Літвінової, це не було вбивство, а самозахист. З'ясувалось, що крім Тетяни, Сергія та дітей у квартирі на момент вбивства нікого не було. 

Зі слів Тетяни Літвінової , вбивство сталося 7 лютого близько 10-ої ранку. Після чого вона поїхала у турфірму, а потім – у перукарню Сергія Літвінова. За деякими твердженнями, саме там Літвінова взяла чималу суму грошей для поїздки.

Фото - charivne.info

О 18 годині того ж дня до Тетяни Літвінової приїхала її мати, яку вона попросила подивитися за дітьми.

У той же день вона відправилася у Єгипет. Суду спочатку вона не хотіла казати, де проживала, але повідомила, що згідно з путівкою мала перебувати там протягом 10 днів. Проте залишилася, тому що «боялася повертатися в Україну».

Суд ухвалив дослідити документи, зібрані під час досудового розслідування – висновки експертів, експертиз, а потім допитати свідків. Їх більше 20.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень