Дружина Олега Сенцова подає на розлучення

Дружина українського режисера Олега Сенцова, незаконно засудженого в Росії нібито за терористичну діяльність, вирішила розлучитися з ним

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Громадському радіо".

За словами Алли, місяць тому сім'ї перестала надходити матеріальна допомога, що надходила не від держави, а від волонтерів. Кошти вона витрачала на оплату орендованого житла, а статус дружини ув'язненого в Криму позбавляє її можливості взяти іпотеку і придбати житло для себе і двох спільних з Олегом дітей.

За розрахунками Алли, у разі, якщо би банк затвердив кредит, її щомісячна плата за власну квартиру була б меншою, ніж нинішня оренда.

У шлюбі з Олегом вона прожила більше 15 років, проте, за її словами, останнім часом перед арештом через проблеми у стосунках вони жили окремо.

Зараз Алла очікує успішного обміну або екстрадиції, після чого буде прийматися спільне рішення про переїзд на материк і щодо того, чи варто відновлювати сім'ю Сенцових.

За інформацієї 112.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень