Другий тиждень на Ювілейній тече каналізація. Сморід – не можна відкрити кватирку

Люди куди тільки не зверталися

Другий тиждень рівняни з Ювілейної, 5 потерпають від каналізаційного смороду.  Невдоволені телефонують в усі можливі інстанції, та проблема з місця не зрушилась.

  Сьогодні звернулись і до Радіо Трек.

Приїжджали й з Водоканалу, походили біля третього будинку, подивилися, а тоді сказали, що це не наша територія. А чия територія? ОСББ. Але ж і в третьому будинку є ОСББ. Голова ОСББ на війні, його заміщає його брат, сантехнік, але нічого не вирішується. Будь ласка, допоможіть нам, – бідкається літня пенсіонерка з Ювілейної, 5.

Про проблемну каналізацію підтвердили нам і в стоматологічній клініці, що розміщена у тому ж таки будинку – Ювілейна, 5:

Так, вже другий тиждень тече. Кажуть, що це будиночки-кемпінги збудували за огорожею. Вони розміщені на підвищенні, тож все до нас збігає. Щось там у них забилося. Чую, що люди жаліються без кінця, – запевнила жінка.

Телефоном ми зв’язалися з головою ОСББ Євгеном Пупишевим. Він хоча й на фронті, та про смердючу каналізацію знає. Запевняє, що вже сьогодні це питання буде вирішене:

Там гараж стоїть на каналізаційному люці.  Довго розшукували власника гаража, знайшли. Вчора була спроба дістатись до проблемної ділянки, але не вдалося. Мають вирішити сьогодні.

Голова ОСББ розповів, що каналізаційна труба від котеджів з вулиці Мономаха врізана в трубу Теплокомуненерго. Труба стара, чавунна, з часом зносилась. Напевно, її пошкодили, коли проводили ремонтні роботи. З цього приводу зв’язувався з директором підприємства, та рух почався після того, як залучив місцевих депутатів. А так постійно перекидали з Водоканалу на Теплоенерго.

А за якийсь час Євген Пупишев рапортував, що каналізаційну трубу відремонтували. І скинув фото подвір'я, що підсихає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень