«DozoR»-2: у Рівному можна стежити за роботою КАТП 1728 (ФОТО)

Як ми вже повідомляли, з 4 червня вивезенням сміття у Рівному займається КАТП 1728.

А тепер у рівнян з’явилася можливість стежити за роботою цього підприємства у режимі реального часу. Більше про це нам розповів депутат міської ради Назарій Поліщук:

Ця система створена для того, щоб рівняни бачили, чи працюють сміттєвози, чи не працюють. Наприклад, на певній території - невивезене сміття, а ми бачимо, що сміттєвози не працюють, значить? робота не йде. Тобто, це є прямий інструмент контролю і моніторингу роботи КАТП 1728.

На карті можна переглянути розташування сміттєвих майданчиків та сміттєвозів.

Також, натиснувши на той чи інший об’єкт, можна отримати додаткову інформацію про нього: про контейнери – адресу розташування, покриття, графік вивезення тощо, а про спецавтомобілі – номер, марку та швидкість руху.

Депутат сподівається, що споживачі уже скоро відчують якісну різницю у наданні послуг з вивезення відходів. Однак, він попереджає, що 

протягом перехідного періоду (а це - до місяця часу) у роботі КАТП 1728 можуть виникати певні нюанси, тому до цього треба бути готовими.

За його словами, наразі на карті відзначені тількі ті сміттєві майданчики, які були у власності КАТП 1728 до червня, а як тільки «Санком» передасть інші контейнери - карту оновлять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень