Довідки про вакцинацію: Вівсянник пояснив, хто може виправляти дані про щеплення в інформаційній системі

Та коли виникають неузгодженості

Мешканці Рівненщини, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу, почали отримувати довідки про щеплення.

За словами директора департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олега Вівсянника, в системі отримання довідок про щеплення є три суб’єкти. Це пункт вакцинації або та структура, де проводиться вакцинація пацієнта, пацієнт і сімейний лікар.

Під час отримання щеплення пацієнту потрібно слідкувати за інформацією, яку вносять під час проведення вакцинації на пункті щеплення, і давати правильну та чітку інформацію щодо своїх особистих даних та сімейного лікаря, з яким уклали декларацію,  – повідомив Олег Вівсянник.

Він також зауважив, що в інформаційній системі бувають деякі неточності. Таке трапляється, коли лікар не перебуває у системі нашої області.  

Системи, які діють на Рівненщині, інтегровані в єдину цілісну систему і чітко передають всі дані в межах єдиної системи.

 

Проте в разі виникнення неузгодженості ми можемо всі дані з’ясувати через центр громадського здоров'я або у сімейного лікаря, який має право внести виправлення до системи та виписати відповідний вакцинальний сертифікат, – зауважив Олег Вівсянник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень