Довго чекаєте свій закордонний паспорт? Цьому є пояснення

Все через планові зміни у виробництві цінних документів

Закордонні паспорти поки будуть виготовляти із значними затримками, таке повідомлення надійшло від Державної міграційної служби України.

Це пов’язано з початком планової заміни сертифікатів на Поліграфкомбінаті, який друкує цінні документи, в тому числі і закордонні паспорти.

На он-лайн сервісі Державної міграційної служби України громадяни можуть побачити, що дата відправлення даних змінилася, але це не вплине на строки виготовлення паспорта.

Докладніше про це розповіла речниця Державної міграційної служби у рівненській області Валентина Іванюк:

Протягом січня відбуватиметься планове оновлення і повторне відправлення міграційною службою всіх даних для персоналізації паспортів до комбінату.

 

У  січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті України додаткової лінії персоналізації паспортів. І це дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутись до планової видачі закордонних паспортів у строки 7 або 20 робочих днів, відповідно до суми оплаченого адміністративного збору.

За її словами, нині, затримка у видачі закордонних паспортів триває, тому міграційна служба вкотре звертається до громадян з попередженням:

не планувати закордонну подорож, якщо у вас немає діючого паспорта для виїзду за кордон.

І в жодному разі не звертатися до посередників, які обіцятимуть конкретні строки виготовлення паспорта.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень