Досить у це вірити: декілька міфів про життя жінок після 40

Те, якими будуть ці роки залежить тільки від вас

Ви досягли кар'єрного піка, а на нову роботу вас уже не візьмуть

У вас є те, про що мріють усі фахівці за наймом: великий досвід, тож не списуйте себе з рахунків. До того ж накопичені до цього часу знання, а, можливо, і гроші стануть у пригоді, якщо захочете заснувати свою справу.

Вам доведеться одягатися «за віком»

Дайте хоч одне логічне пояснення тому, що після сорока років вам доведеться відмовитися від яскравого одягу, відкритих купальників і рваних джинсів. Слід носити ті речі, в яких буде завжди комфортно, незалежно від того, скільки вам років.

Ви почнете товстіти

З віком обмін речовин сповільнюється, це факт. Однак якщо стежити за харчуванням і вести активний спосіб життя, наприклад бігати вранці, ходити на плавання, пілатес або йогу, то можна протягом тривалого часу зберігати гарну фізичну форму. Як бачите, головне — правильний підхід до проблеми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень