Дорогу до відомого на Рівненщині озера капітально відремонтують у рамках програми «Велике будівництво»

Роботи планують розпочати до осені

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Капітальний ремонт дороги до Білого озера на Рівненщині розпочнуть вже цього року.

За ініціативи очільника краю Віталія Коваля дорожники планують ремонт майже 17 км дороги Т-1808, яка проходить до Білого озера, повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Крім того, посадовець зауважив, що цю дорогу також включили до програми «Велике будівництво». Ділянку дороги планують відремонтувати за 347 млн грн. Роботи планують розпочати до початку вересня.

Тим часом біля обласного центру триває ремонт ділянки траси Рівне-Луцьк.  В процесі ремонту на одній зі смуг руху вже утворилася колійність. За словами Сергія Подоліна, дефект з’явився через те, що на смузі руху немає верхнього шару покриття.

Там немає верхнього шару і в спеку важкі фури дали свій результат. Через це підрядник, який займається ремонтом дороги, власним коштом буде відновлювати ділянку перед тим, як прокласти верхній шар, – зауважив Сергій Подолін. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень