Дороги у Рівному: ремонтувати не можна залишити

Де поставлять «кому» комунальники 

Фото оприлюднила пресслужба Рівненської міської ради
Фото оприлюднила пресслужба Рівненської міської ради

Комунальники готують дороги міста до ремонтів. Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради. Так за повідомленням міського голови Олександра Третяка, працівники ШЕУ розпочали роботи на центральних вулицях міста. Готують ділянки, а ті, які можна відразу заасфальтувати, відповідно, ремонтують. 

А от чому ще не запускають асфальтний завод повідомив директор профільного департаменту міської ради. 

- Через мінусову температуру вночі, що, згідно з технологіями, не дозволяє поки запустити наш асфальтний завод, готуємо дороги до асфальтування та проводимо ямкові ремонти, - пояснив директор департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима.

Нагадаємо, упродовж останніх кількох тижнів рівняни часто скаржились на стан доріг після зими. На найбільш проблемні ділянки звертали увагу у соцмережах. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень