На Рівненщині людям зруйнували дорогу, яку вони проклали за власний кошт

Це сталося у райцентрі Дубно

Дорогу зруйнували робітники, які прокладали нову лінію електропередач.

Як це сталося – розповідає мешканець вулиці зі зруйнованою дорогою Сергій Пахольчук:

На нашій ділянці вулиці Калнишевського є закинуте газобудівництво. І нам сказали, що доки це будівництво не буде завершене, то дороги нам не бачити. Сусіди вирішили скинутися і привезти асфальт, який зрізаний фрезою, і зробити дорогу. РЕМ (район електромереж) найняв луцьку фірму, яка міняє електроопори на високовольтну лінію. І вони так виймали ці стовпи, що всю ту дорогу, яку люди робили власними силами, закатали назад у багнюку.

За те, щоб дорогу засипали асфальтною крихтою, мешканці вулиці Калнишевського заплатили 8 тисяч гривень. Тож тепер хочуть, щоб працівники, які встановлювали електроопори, відремонтували зруйноване. Пошкодження вони зафіксували на фото та відео. І звернулися за допомогою до депутата міськради Дубна.

Речник підприємства «Рівнеобленерго» Андрій Пермяков пояснив Радіо Трек, що опори на вулиці Калнишевського встановлювала підрядна організація. Чи справді нанесла шкоду і яку саме – перевірять працівники  «Рівнеобленерго», виїхавши на місце та поспілкувавшись з підрядником. Якщо скарги мешканців підтвердяться, підрядника змусять відновити дорогу.  

А ось так тепер виглядає дорога, яку зруйнували:

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень