Допросився: у Рівному водій зізнався копам, що вживав наркотики і хотів відкупитися

На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря чоловік не реагував

У Рівному чоловік намагався дати хабар поліцейським. Інцидент стався напередодні на вулиці Шухевича. Копи зупинили автомобіль Chevrolet Aveo і помітили, що водій має явні ознаки наркотичного сп'яніння. Тож 33-річний водій погодився пройти процедуру освідування в мед закладі, розповіла речник Патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Прямуючи до медичної установи на Князя Володимира в службовому автомобілі на задньому сидінні водій запропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі 300 дол. США за непритягнення його до відповідальності передбаченою ч.1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП оскільки, за його словами, він напередодні вживав наркотичні речовини.

 

Громадянину повідомили, що в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення та попередили, що все фіксується на нагрудні відеокамери.

 

Також водію повідомили, що в разі його повторних дій, а саме пропозиції працівникам поліції неправомірної вигоди, дану подію буде зафіксовано на лінію 102 та на місце події буде викликано слідчо-оперативну групу.

Прибувши до медзакладу, чоловік відмовився проходити обстеження і все одно неодноразово пропонував хабар поліцейським, аби вирішити питання на місці.

Тож, копи викликали на місце події слідчо-оперативну групу і склали на рівнянина протокол за керування транспортним засобом у стані сп'яніння по відмові.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень