Доплатять або заберуть надлишок: виплати одиноким матерям перерахують

Потрібно подати заяву

Одиноким матерям варто звернутися до ЦНАПу, аби отримати допомогу. Йдеться про жінок, у яких термін виплати державної допомоги на дітей закінчився у березні-червні.

На період карантину управління соцзахисту Рівного без подання заяви продовжило нараховувати їм попередньо призначені соцвиплати.

А уже з 1-го липня, згідно з постановою Кабміну, держдопомогу нараховуватимуть лише після подання нової заяви, говорить начальниця відділу інтегрованих послуг рівненського ЦНАПу Мирослава Сало:

З першого липня допомога одиноким матерям закінчується. Виплата у березні-червні 2020 року здійснюється лише після подання нової заяви з необхідними документами та декларацією про доходи та майновий стан.

Крім того, в управлінні соцзахисту проведуть перерахунок виплат. Згідно з результатами, орган соціального захисту змусить повернути надлишок виплачених коштів або ж доплатить гроші, якщо під час карантину матері нараховували замалу суму.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень