Донька зарізала матір на Рівненщині

Уночі

Сьогодні о 4-ій ранку до поліції звернулася 27-річна мешканка села Олександрівка , що на Рокитнівщині. Жінка пояснила, що виявила мертвою свою 45-річну матір.

Поліцейським, які прибули на місце події, вона сказала, що спала, коли почула серед ночі крик матері про допомогу. Побігла до неї в кімнату, а звідти вискочив невідомий чоловік.

На ліжку у спальні лежала мати з перерізаним горлом. За словами заявниці, чоловік був схожий на її батька – колишнього чоловіка вбитої.

Утім правоохоронці з’ясували, що до вбивства може бути причетна й саме 27-річна мешканка Олександрівки.

Згодом вона сама зізналася поліцейським, що спершу дочекалася, доки від матері піде чоловік, із яким в неї були стосунки. А потім донька зайшла до матері та перерізала їй горлянку.

Нині зловмисницю затримали та збираються оголосити їй про підозру. Деталі та знаряддя вбивства встановлюють слідчі. Донька за вбивство матері може потрапити за ґрати на термін до 15 років.

Поліцейські встановили також, що жінки проживали вдвох та часто прикладалися до чарки. Про мотиви вбивства 27-річна жителька Олександрівки наразі розповідає слідчим.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень