Донька повернулась в Україну до батька. Мати, яка залишилася за кордоном, платитиме аліменти

Колишні чоловік та дружина судились за аліменти

На Хмельниччині житель Славути звернувся до місцевого суду з проханням стягнути з колишньої дружини аліменти на утримання доньки і припинити стягнення аліментів із нього.

Як пояснив чоловік, він сплачував аліменти на доньку впродовж 11 років.  

 

Але у 2022 році виконком Славутської міської ради визначив місце проживання дитини з батьком і зараз вона перебуває на його утриманні.

Славутський міськрайонний суд Хмельницької області задовольнив позов чоловіка, однак жінка подала на апеляцію.

Вона розповіла, що у березні 2022 року з дітьми переїхала на тимчасове проживання до Швеції, проте у липні донька повернулася до України й з того часу живе з батьком.

На її думку, визначаючи розмір аліментів, суд не врахував, що вона сама виховує двох малолітніх дітей, яких утримує за рахунок допомоги держави, постійної роботи й будь-якого майна за кордоном не має.

Тож Хмельницький апеляційний суд частково задовольнив вимоги апелянтки: змінив рішення Славутського міськрайонного суду у частині вимог про стягнення аліментів і зменшив їх до 1/6 частини з усіх видів заробітку.

Джерело: Судово-юридична газета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень