Долю «Аквадрому» в Рівному вирішать депутати

6-го жовтня автори проекту сподіваються на позитивний розгляд і у них є на це причини

Ідея «Аквадрому» у Рівному викликає особливе захоплення  у молоді та людей, які люблять активний відпочинок. Про це в ефірі «Радіо Трек» повідомив Сергій Петров, директор товариства «Аквадром»:

«Людям подобається наша ідея, вони мене просто розривають «Коли вже!? Коли!?», – говорить чоловік.

Відповідь на це запитання знають депутати Рівненської міської ради, які розглянуть питання про здачу в оренду території «солдатського пляжу» на Басовому Куті не раніше, ніж 6-го жовтня, під час чергового засідання своєї сесії.

Як вважає Сергій Петров (до речі, випускник 23-ої школи), найпевніше, оголосять конкурс.

«Однак, нам важко уявити, що хтось запропонує кращу ідею та кращі умови для Рівного і мешканців Басового Кута. Бо наш напрямок передовсім культурно-оздоровчий і спортивний. Так, ми плануємо відновити та облагородити усю цю територію, яка стане доступною для відпочинку усім. Навіть тим, хто не любить вейкбординг, однак, нам важко уявити, що хтось інший зважиться на подібні та достатньо ризиковані інвестиції», – каже Петров.

Проект Аквадрому у Рівному

Очевидним ризиком проекту є те, що вода в нашому озері останніми роками почала дуже сильно цвісти. Саме влітку. Великого задоволення занурюватися у таку воду, непевно, у більшості немає. Тим часом уся ідея «Аквадрому» ґрунтується саме на воді. Це й популярний у Європі вейкбординг, і відновлення пірсів та доріжок для змагань з плавання на відкритій воді, і водяна гірка на базі сучасної (занедбаної) вежі для стрибків, і скеледром біля тієї ж вежі. Тому, на переконання Сергія Петрова, взявшись за цей проект, товариство «Аквадром» і всі, хто любить активний відпочинок, стануть активними лобістами і самого нашого озера.

«Треба зробити все, щоб в озеро перестали скидати бруд, нечистоти. Ми, очевидно, будемо змушені стати найбільш наполегливими лобістами та агітаторами за його очищення. Бо я пригадую в дитинстві ми ж могли навіть дно і рибу бачити, стоячи у воді. Усе це необхідно відновити», – наголошує Сергій Петров.

Нагадуємо, раніше «Радіо Трек» отримав ексклюзивні зображення дизайну майбутнього «Аквадрому».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень