Доля готує подарунок: У травні Всесвіт ощасливить 4 знаків Зодіаку

Можливо, серед них є ви

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Астрологи назвали знаки Зодіаку життя яких невдовзі перевернеться з ніг на голову. Останній весняний несе щасливі зміни.

Козороги

У травні ви можете несподівано зустріти когось особливого. Вже до кінця місяця ви чітко знатимете, чого хочете від кохання, та зрозумієте, чи взаємно це.

Раки

Вам неабияк пощастить у коханні. Ви зможете зустріти когось, з ким захочеться провести все життя. Існує думка, що коли Раки знаходить когось, хто їм дійсно подобається, вони діють рішуче, щоб підтвердити свої почуття.

Стрільці

Травень обіцяє Стрільцям активне та веселе життя. Ви матимете чимало можливостей змінити своє звичне життя на краще. Можливо, під час участі в громадських заходах ви знайдете нових друзів або навіть кохання.

Леви

У травні ви знайдете чимало можливостей для романтичних зустрічей зі своєю половинкою. Якщо ж зараз ви без пари, то в останній весняний місяць вам може пощастити зустріти когось особливого в найпростіших місцях.  

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень