«Доклацався»: Кіберспортсмен з Рівненщини став учасником команди NAVI (ФОТО/ВІДЕО)

Команда нещодавно виграла 200 000 доларів

Українська кіберспортивна команда NAVI з Counter-Strike днями поповнилася новим гравцем Віктором Оруджевим «SDY», який родом із Костополя на Рівненщині.

Поки участь його у команді неофіційна, оскільки кіберспортсмен проходить випробувальний термін. Та за цей час у складі NAVI Віктор Оруджев вже встиг насолодитися перемогою команди в найбільшому турнірі червня з CS:GO у Лісабоні. Команда виграла $200 000.

Вперше Віктор зіграв у Counter-Strike 1.5, коли йому було лише 3 роки. За комп’ютер його посадив батько, який теж був кіберспортсменом.

– Я тоді клацав-клацав і доклацався, – зауважив Віктор у своєму першому інтерв’ю в складі NAVI.

Віктор Оруджев розповів, що грав усе життя, але остаточно вирішив пов’язати своє життя з кіберспортом на другому курсі навчання в університеті. Тоді ж і розпочалася його кар’єра професійного гравця у складі команди 5FRAGS.ORG.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень