Додаткові гроші – Овнам, несподіванки – Терезам: гороскоп на 21 квітня

А Риби можуть нервувати

ОВНИ

Вам вдасться знайти нове джерело енергії. Можливе й поліпшення матеріального добробуту. А ще посилиться дар передбачення.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для переосмислення життя. Також не бійтеся планувати майбутнє – найближчим часом ваші інтереси будуть надійно захищені.

БЛИЗНЯТА

Ви отримаєте моральне задоволення від акцій та зустрічей.  Тому, не залишайтеся на весь день вдома.

РАКИ

День має суперечливий характер і символізує мінливість та трансформацію. Лише духовно розвинені особи будуть здатні подолати негативні тенденції цього дня.

ЛЕВИ

А ви нарешті ви зможете подолати сумніви й розслабитися. Побудьте з рідними – зараз ви з легкістю зможете створити хорошу атмосферу вдома.

ДІВИ

Завдяки своїй чарівності, вам вдасться наблизитися до щастя в особистому житті. Також не виключена поява свіжих ідей, які дозволять покращити фінансові справи.

ТЕРЕЗИ

Цей день може піднести вам сюрпризи та несподівані звістки. Різні. Стосунки з коханими пройдуть випробування на міцність.

СКОРПІОНИ

Домашні питання заберуть у вас чимало часу. Ймовірно, що близькі не поділятимуть вашу думку й значно ускладнить вашу діяльність.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Зараз ви зможете дійти згоди з партнером, або відновити дружні відносини.

КОЗОРОГИ

Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Не виключено, що ваші передчуття незабаром збудуться.

ВОДОЛІЇ

Будьте обережні, адже вам буде важко втримати емоції. Постарайтеся стримати й надмірну прискіпливість.

РИБИ

Вам доведеться зіткнутися з дрібними домашніми проблемами. На деякий час навіть здасться, що вони можуть звести нанівець весь ваш життєвий потенціал, але все це через вашу знервованість.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень