Роздовбані тротуари: у центрі Рівного нарешті відремонтують ділянку дороги, яку «розковиряли» ще 2 роки тому (ФОТО)

Ходити там було дуже небезпечно

У центрі Рівного нарешті почали облаштовувати тротуар, який демонтували майже два роки тому. Йдеться про ділянку на вулиці Шевченка, що неподалік «Колегіуму».

Роботи там розпочали ще у листопаді 21-року, але виникли проблеми з облаштуванням ділянки газопроводу низького тиску. Це потребувало корегування проєкту.

Про це ми писали тут:

Капітальний ремонт ділянки вулиці Шевченка у Рівному: скільки коштує та хто його робить (ФОТО)

 

Капітальний ремонт вулиці Шевченка у Рівному тимчасово зупинили (ФОТО)

Поки тривали документальні тонкощі учні закладу та мешканці прилеглих будинків мусили ходити проїзною частиною, оминаючи зрізані брили асфальту. Пізніше почалося повномасштабне вторгнення росії і роботи взагалі зупинили.

Рух пішоходів дорогою був дуже небезпечним, тож рівняни постійно скаржилися і вимагали завершити ремонт, повідомив Радіо Трек керівник департаменту інфраструктури Руслан Гудима. Він каже, що наразі всі необхідні зміни внесли у проєкт і підрядник має облаштувати тротуари і виконати ремонт дороги найближчим часом.

На сайті «Прозоро» йдеться, що вартість робіт становить майже 5,5 млн грн. і це на понад 2 млн грн. більше від розрахунків дворічної давнини.

Підрядник не змінився і завершити роботи він має до грудня цього року.

Попередній договір за 2021 рік через різні перепони розірвали взагалі.

Відповідно до даних, які є на сайті «Прозоро», на вулиці мають оновити покриття, нанести розмітку і облаштувати тротуари. Наразі там виставили арматуру і пригнали техніку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень