«Добро на Різдво» у Рівному творитимуть для дітей із Сєвєродонецька

І не тільки. 19 грудня 2015 року у Рівному розпочинається традиційна благодійна акція

Її організатор - рівненський міський Палац дітей та молоді спільно з телеканалом «Рівне 1» вже третій рік поспіль дає можливість усім охочим долучитися до святкової благодійності і здійснити мрію особливої дитини.

Акція триватиме з 19 грудня 2015 р. до 19 січня 2016 р. У її рамках відбудуться два благодійні концерти:

27 грудня о 17.00 - XIV Клас-концерт учнів Школи сучасної хореографії

5 січня о 18.00 – «Джаз на Різдво»

Особливістю цьогорічної акції стало те, що до рівненської когорти мрійників долучилися діти з Сєверодонецька. Разом їх 17. Серед них:

  • Ангеліна Яценя – семирічна дівчинка із малозабезпеченої родини, яка хворіє на епілепсію. Вона мріє про ПІАНІНО.
  • Володимир Рудик – юнак зі Здолбунова, що хворіє на ювенільний ревматоїдний артрит. Хлопцю важко рухатися, проте він прагне вчитися тому дуже хоче мати ПЛАНШЕТ.
  • Олександра Бабіч – чотирирічна дитинка із цілим букетом хвороб – з порушенням статокенетичних функцій, затримкою фізичного розвитку внаслідок гіпоксично-перенатального ураження ЦНС, ЗПР, ЗНМ І рівня. Сашеньці край необхідна БІГОВА ДОРІЖКА.
  • Роман Денисенко – шестирічний аутист, який мріє про ПЛАНШЕТ.
  • Анастасія Лашкевич – чотирирічна красунька з неповної сім’ї із діагнозом ЗПР,ЗМР, яка мріє про ПЛАНШЕТ із розвивальними іграми.
  • Надія Грищенко хворіє на ДЦП та лівобічний спастичний геміпарез. Їй вже 11 років і вона мріє про РОЛИКИ (36 РОЗМІР), ШВЕЦЬКУ СТІНКУ З ГІМНАСТИЧНИМ МАТОМ, ВІДВІУВАННЯ БАСЕЙНУ ТА КАТАННЯ НА КОНЯХ.
  • Батько Віталія Цісарука загинув в АТО. А п’ятнадцятирічний юнак, який професійно катається на роликах, мріє про РОЛИКИ ЧЕСЬКОЇ ФІРМИ «TEMPISH».
  • Артему Богуславському тринадцять років. Його батько загинув в АТО. Хлопець хоче мати ЕЛЕКТРОННУ КНИГУ.
  • Троє дітей героя Небесної Сотні із родини Опанасюків теж мають мрії. Тринадцятирічна Ангеліна мріє про РАКЕТКИ ДЛЯ НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ, дев’ятирічний Ілля хоче КОНКУСТРУКТОР «ЛЕГО» а шестирічна Софійка – НАБІР РЕЗИНОК ДЛЯ ПЛЕТІННЯ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень