До ювілею ШЕУ Рівного працівникам нададуть квартири

У колись аварійному будинку

Три службові однокімнатні квартири у будинку №6 на вулиці Калнишевського дістануться працівникам міського шляхо-експлуатаційного управління. Таке рішення прийняв міськвиконком Рівного.

Ремонтували будинок працівники, яким дістануться квартири, і міське ШЕУ.  

Подробиці розповідає начальник міського ШЕУ Віктор Климук:

Це був аварійний будинок, який перебував на балансі ЖКП. Його в аварійному стані передали Рівненському ШЕУ для капітального ремонту і надання службового житла працівникам ШЕУ.

 

Силами Рівненського ШЕУ було проведено ремонт цього будинку, точніше кажучи, реконструкцію. І нашим водіям – два водії і один ветеран виробництва Віктор Романчук, який зараз виконує обов’язки майстра – на трьох осіб ми плануємо видати службове житло.  

 

За словами Віктора Климука, на ремонт будинку ШЕУ витратило власні кошти – близько 200 тисяч гривень. Отримають тут квартири водії Петро Сверіпа та Юрій Мельник і майстер Віктор Романчук. Усі вони понад 25 років пропрацювали у ШЕУ.

Ці квартири, каже Віктор Климук, працівникам нададуть з нагоди ювілею ШЕУ – його 50-річчя, який відзначатимуть на свято Михайла – 21 листопада. Працівники зможуть їх приватизувати, за умови, що буде дотримане відповідне законодавство. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень