До уваги рівнян: в Україні запустили ремонти на виплат

Купити будматеріали можна зараз, а платити за них - впродовж півроку

В Україні запустили програму миттєвого розтермінування виплати  на будматеріали та інші товари для дому та ремонту.

Завдяки цій програмі ремонт можна оплачувати протягом півроку з незначною переплатою, - повідомляє прес-служба «ПриватБанку».

Нова програма працює у разі купівлі товарів онлайн у мережах «Епіцентр» і «Нова Лінія» через сайт 27.ua, а кредитування забезпечується сервісом «Миттєва розстрочка» ПриватБанку.

Як пояснює керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами Євген Васильцов, для цього не потрібно жодних довідок, документів і погоджень. Достатньо лише мати картку ПриватБанку, а оформлення кредиту триває 30 секунд, як і звичайна оплата карткою.

Щоб оформити покупки на 27.ua у категоріях «Ремонт», «Сад-город», «Інструменти, техніка» та інших на виплат, покупцеві достатньо вибрати бажаний товар на сайті та спосіб оплати «Миттєва розстрочка», зазначивши реквізити своєї платіжної картки. Після цього потрібно підтвердити операцію за допомогою пароля, що приходить на мобільний телефон клієнта, і отримати підтвердження банку про надання кредиту.

Платежі на погашення кредитного договору автоматично списуються з кредитної картки клієнта.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень