До уваги рівнян: для тих, хто хоче кинути курити, створили спеціальні телефонну лінію і сайт

З їхньою допомогою можна отримати професійні консультації щодо відмови від шкідливої звички

Розробили такий сервіс для курців та їхніх близьких за ініціативи громадської організації «Життя» в межах спільного проекту Міністерства охорони здоров’я України та Бюро ВООЗ, за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва «Неінфекційні захворювання (НІЗ): профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

Дзвінки на гарячу телефонну лінію 0-800-50-55-60 безкоштовні з будь-яких телефонів на території України. Також необхідну інформацію можна знайти на сайті www.stopsmoking.org.ua, або задати запитання через онлайн-чат чи електронну пошту. На сайті є тести на готовність кинути курити, на фізичну залежність від нікотину, поради щодо припинення куріння, способів боротьби з "ломкою", підтримки курця у цей період тощо.  

Сервіс працює у робочі дні з 9 до 15 години.

Такі сервіси працюють у багатьох країнах світу та вже довели свою ефективність.

За результатами загальноукраїнського опитування курців, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології у вересні-жовтні торік, 77% українських курців вважають створення сервісу з надання допомоги у припиненні куріння потрібним. 70% українських курців вже робили хоча б одну серйозну спробу кинути курити і ще приблизно стільки ж хочуть кинути курити. 

За інформацією Урядового порталу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень