Винні контрабандисти? До Польщі з Рівненщини почав курсувати менший поїзд

Більший зняли з руху, щоб відремонтувати

Йдеться про маршрут «Здолбунів-Хелм». Замість рейкового автобуса PESA 630М на 192 місця для сидіння на ньому з суботи, 19 травня, почав курсувати рейковий автобус PESA 620М з 92-ма пасажирськими місцями.

Заступник начальника служби приміських пасажирських перевезень Львівської залізниці Юрій Порохнавець пояснив, що замінити поїзд на аналогічний не було можливості:

Відсутній підмінний рухомий склад такого ж типу – двосекційний.

 

Ми зобов'язані були відставити його, щоб відремонтувати. Вже відремонтували. Чекаємо з дня на день, будемо запускати. Зараз він пройде всі необхідні обстеження після ремонту. І будемо запускати 25 чи 26 травня.

За словами Юрія Порохнавця, рейковий автобус PESA 630М на маршруті «Здолбунів-Хелм» пропрацював менше року з дня випуску у червні торік. Його повністю понищили пасажири: порозбивали сидіння, порозбирали внутрішньо салонне обладнання, зламали санвузол. Причиною такого нищення поїзда Юрій Порохнавець називає те, що у ньому ховали контрабанду.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень