Трьох підозрюваних у вчиненні особливо тяжкого злочину на Рівненщині помістили за ґрати

Щонайменше до 14 травня

За версією слідства, 9 березня у лісовому масиві 27-, 22- та 21-річний мешканці села Серники Зарічненського району вимагали гроші у громадянина Б.

Один з нападників завдав 29-річному громадянину ножове поранення у ногу. Після цього нападники забрали барсетку з грішми й зникли з місця події.

22-річному підозрюваному судді Зарічненського районного суду обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Однак рішення суду прокурор оскаржив. Він  наполягав на необхідності змінити запобіжний захід на більш суворий — тримання під вартою.

Рівненський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ, заслухавши доводи прокурора, захисника та самого підозрюваного, апеляційну скаргу прокурора задовольнив.

Скасувавши ухвалу місцевого суду, суд апеляційної інстанції постановив нову, якою змінив підозрюваному запобіжний захід із цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою до 14 травня 2019 року.

Ухвалюючи таке рішення, суд апеляційної інстанції виходив з того, що підозрюваний обґрунтовано підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, покарання за який передбачено у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Щодо підозрюваного були такі ризики:

переховування від органів досудового розслідування та суду;

незаконний вплив на покази інших підозрюваних, потерпілих;

знищення чи приховування речових доказів.

Підозрюваного взяли під варту із зали суду. Під вартою перебувають і двоє інших підозрюваних у вчиненні даного розбійного нападу.

Повідомляє прес-служба Рівненського апеляційного суду

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень