До кінця місяця на Рівненщину надійдуть вакцини від поліомієліту

Проте вакцин проти туберкульозу БЦЖ немає і невідомо, чи з'явиться вона до кінця року

Про це повідомили у Рівненському Управлінні охорони здоров’я. Там очікують на понад 136 тисяч вакцин від поліомієліту. Чого не можна сказати про протитуберкульозну вакцину БЦЖ, яка закінчилася ще влітку. Розповідає головний спеціаліст Рівненського Управління охорони здоров’я Людмила Яценя:

За словами Людмили Яцені, наявність більшості видів вакцин залишається  під питанням, і не відомо, з’являться вони до кінця року чи ні. Додамо, МОЗ повідомило, що Україна як гуманітарну допомогу вже отримала майже 5 мільйонів доз вакцин від поліомієліту виробництва Франції. 

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров’я підтвердили випадки захворювання дітей на Закарпатті на поліомієліт. А у Всесвітній організації охорони здоров’я не виключають, що вірус міг поширитися і на інші регіони України. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень