До бюджету області внесли зміни

На 80 мільйонів гривень збільшено доходи

Депутати Рівненської обласної ради сьогодні внесли зміни до обласного бюджету.

Так, доходи обласного бюджету збільшено на понад 80 мільйонів гривень  за рахунок отриманих субвенцій із державного бюджету на соціальні виплати, на надання передбачених законодавством пільг, житлових субсидій, освітньої та медичної субвенцій.

Сьогодні ж депутати підтримали рішення щодо внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік,  у якому передбачено розподіл зазначеного обсягу субвенцій.

Зокрема, майже 23 мільйони освітньої субвенції розподілено між районними бюджетами на заробітну плату. Додатковий обсяг медичної субвенції в сумі понад 10 мільйонів грн. розподілено між районними бюджетами також на зарплатні виплати медпрацівникам. Натомість, за рахунок економії коштів з оплати комунальних послуг та енергоносіїв закладів освіти збільшуються асигнування на продукти харчування для спецшкіл-інтернатів в сумі майже півмільйона. гривень. До слова, збільшилась кількість вихованців цих спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Їх тепер 124. Крім того, потреба у додаткових коштах зумовлена зростанням вартості продуктів харчування.

Варто додати, що 40 мільйонів гривень субвенції пішло на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам тощо.

Майже 7 мільйонів піде на пільги та субсидії місцевим бюджетам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень