Для «округів-сиріт» Рівного знайшли депутатів

Для цього працювала спеціальна комісія

Мова йде про 15 з 42 округів, які після жовтневих виборів залишалися без свого представника у раді. Депутат Рівнеради Людмила Туровська, яка ще з осені ініціювала розподілення цих округів, розповіла, що є сім депутатів, які у Рівнераду пройшли автоматично, як перші номери виборчих списків, а також вісім, які пройшли за партійними списками. Далі пряма мова:

– Ми вирішили для того, щоб зручно було мешканцям вирішувати питання безпосередньо на своїх округах, за цими округами закріпити представників від міської ради. От якраз цих вільних 15 депутатів. Щоб це провести, ми зібрали комісію, підібрали всі матеріали, розглянули ці всі 15 округів, розглянули всі вулиці, які на них, і запропонували всім 15 депутатам обрати для себе той округ, який їм ближчий до серця.

Також Людмила Туровська зауважила, що розподілення округів провели на диво спокійно. Тож наразі міський голова Рівного Володимир Хомко дасть протокольне доручення, аби усіх 15 депутатів формально закріпити за «округами-сиротами».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень