Для керівників поліції треба Академія, - Хатія Деканоідзе

Для підготовки досвідчених кадрів та майбутніх керівників слід створити сучасний навчальний заклад, вступити до якого матиме шанс кожен громадянин. Про це глава Нацполіції України Хатія Деканоідзе заявила в ефірі "5 каналу".

Вона зазначила, що освітні заклади залишилися у системі МВС. Проте, одним із завдань, які глава Національної поліції поставила перед собою – створити сучасну Національну поліцейську академію. З цією метою Хатія Деканоідзе має намір звернутися по допомогу до стратегічних партнерів України. Створення поліцейської академії вона вважає сучасним методом і системним підходом до питання підготовки кадрів для Нацполіції.

"Я це обов'язково зроблю, тому що вважаю, що це важливо", – наголосила глава Нацполіції, додавши, що кожен громадянин матиме шанс для вступу до цього закладу.

Хатія Деканоідзе висловила припущення, що протягом близько п'яти років в України буде сучасна Національна поліція. Тим часом, зараз слід зробити так, щоб поліція виконувала лише притаманні їй функції. Глава Нацполіції також запевнила, що по завершенні перших 100 днів роботи поліції вона готова їх публічно обговорити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень