Для дітей у Рівному відкрилась ще одна атракція

Тим дітям, яким цікава залізниця

У вівторок, 9 травня, у Рівному відкрився залізничний сезон 2017 року. Цю атракцію полюбляє малеча. Кататись на дитячій залізниці, щоправда, можна лише на вихідних та у свята.

Дорога працює з початку травня до кінця вересня, по суботах, неділях і святкових днях. Відправлення першого поїзда зі ст. Партизанська об 11:00, відправлення останнього поїзда зі ст. Партизанська о 16:00.

Дорога розташована в центрі міста, на березі річки Устя. Шлях тупиковий, з двома станціями — Партизанська та Озерна (раніше Піонерська). У шлях покладені рейки Р43. Є міст і водопропускна труба.

Цьогоріч квитки коштуватимуть як і торік:

5 гривень - дитячий, а 8 гривень - дорослий.

Нагадаємо, Рівненська дитяча залізниця — вузькоколійна залізниця у м. Рівне (Західна Україна), заклад позашкільної освіти дітей, що знайомить їх з залізничними спеціальностями. 



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень