На Рівненщині по-новому кладуть дорогу, яку нещодавно робили. Чому? (ФОТО)

Рівняни незадоволені ремонтом дороги у селі Колоденка Рівненського району, дорожники кажуть - дарма

Рівняни обурюються ремонтом дороги у Колоденці.

До нас звернулися слухачі Радіо Трек, які не розуміють, навіщо на новий і нещодавно покладений асфальт насипали щебеню. Як пише на своїй сторінці у Facebook Олег Редзюк, на його думку, нагальної потреби у цьому немає.

 

Кажуть, що від такого ремонту уже є перші жертви – у кількох автомобілів щебінь розбив лобове скло. Однак, як пояснив заступник начальника Служби автомобільних доріг Рівненщини Микола Козачок, люди скаржаться дарма, бо це – така технологія:

Справа в тім, що є така технологія: по покриттю вкладати верхній шар – поверхнева обробка. Наклеюється спеціальна плівка емульсійна і наверх покривається відповідним кубовидним щебенем. Ми робимо таку ділянку, щоб про неї на 10 років забути і все. Тому дарма скаржаться. Це – технологія. Цього року зробили понад 10 км. Це південний під’їзд, північний під’їзд, до Олександрії, в Костопільському районі.

Микола Козачок переконаний, що автівки постраждали через недотримання швидкісного режиму, адже швидкість там обмежена до 40 км, встановлені і відповідні знаки.

Тепер впродовж десяти днів проходитиме обкатка цієї ділянки. За цей час щебінь має влягтися, потрібний приклеїться, а зайвий, який так і не осяде, зберуть – пояснив Микола Козачок.

Ділянка у Колоденці має довжину 2,6 км. Її ремонт коштує 480 тис. гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень