Для першої дружини це за щастя: країни, де нормально мати другу дружину

Чоловіки не приховують існування ще однієї обраниці

Традиції східних країн вражають багатьох. Наприклад, деякі китайці мають другу дружину. При цьому перша дружина не заперечує проти такої ситуації, і навіть пишається. Така традиція й до наших днів існує в окремих містах Китаю.

Друга дружина існує передусім для інтимних стосунків. В обмін на це чоловік їй гарантує розкішне життя. Обирають на таку роль чоловіки зазвичай дуже красивих жінок. 

З другою дружиною чоловік відвідує ресторани, може їздити у відпустку, дарує коштовні подарунки. Інколи витрати на коханку перевищують витрати на всю офіційну сім'ю. При цьому друга дружина немає ніякого статусу.

Цікаво, що перша дружина не проти таких стосунків. Це показник фінансового успіху чоловіка, а отже й основна сім'я не має ні в чому потреби. Дуже заможні чоловіки у Китаї можуть мати й до 10 таких коханок.

Але зауважимо, йдеться не про всі сім'ї, традиція існує в окремих містах Китаю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень