Для чого мити підлогу з сіллю: відповідь здивує всіх

Корисні поради для прибирання вдома

З давніх-давен наші предки вважали, що найважливіше — енергетика вдома, яку варто періодично чистити.
Для цього не потрібно ніякої містики, адже підійде звичайна харчова сіль. Як діють прикмети, сказати важко, але логіка у використанні солі дійсно є.

Три причини мити підлогу з сіллю

  • Прибирання в будинку
Солона вода добре відмиває різні види бруду із будь-яких поверхонь в будинку. Варто зауважити, що після вологого прибирання із застосуванням солі, меблі та підлога стають яскравіше і пил не так швидко чіпляється.
  • Дезінфекція
Розчин із солі допомагає не лише прибрати бруд, але й вбиває мікроби. Сольовий розчин добре підходить для використання у будинках, де живуть діти. Також якщо хтось має алергію, то сіль завжди виявиться чудовою заміною хімічним речовинам у мийних засобах. Сіль сприяє очищенню повітря від інфекцій та мікробів.
  • Очищення енергетики
З точки зору езотерики миття підлог із сіллю - це очищення енергетики в будинку. Обов'язково станеться щось хороше, після такої простої процедури. Варто мити підлогу із гарним настроєм і вірою в те, що вам це допоможе очистити будинок від негативної енергії.
Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень