«Їй не вистачає тепла і підтримки», - про школярку з Рівного, яка знялася в еротичному відео

Директор навчально-виховного комплексу №2 Рівного Андрій Нагорний поділився своїм баченням ситуації зі школяркою, яка знялася в еротичному відео

Про цей випадок сайт Радіо Трек писав у публікації У Рівному школярка знялася в еротичному відео

- Андрію Ярославовичу, розкажіть, чому, на Вашу думку, таке сталося?

- Я, по-перше, вболіваю за дитину, переживаю за неї. Друге, що можу сказати: дитина з сім’ї з невисоким достатком. Дівчинка - спокійна, врівноважена, нормально вчиться. Не є лідером, не схильна до якихось екстремальних вчинків. Тиха, спокійна дитина. Вона і в недільній школі навчається, і музикою займається. Моє враження, що її просто втягують соціальні мережі.

- Ви кажете, що дитина з сім’ї з невисоким достатком. То вона знялася на відео заради отримання грошей?

- Я б не сказав, що це такий ролик, за який платять гроші, порнографічного характеру чи ще щось. Факт в тому, що дитина десь зробила крок, про який і сама вже розуміє, що зробила щось не те. Тому стараюся зробити все, щоб дитина спокійно собі навчалася. Її гарно підтримують однокласники.

- Її ніхто з дорослих не провокував знятися на відео?

- Не можу казати того, чого не знаю. Це, скоріше, запитання до поліції, кіберполіції. Психологічні ці ігри є, знаєте,  і там - один з кроків, що повинні сфотографуватися в негліже, вислати відеоролик якийсь. Це - одна з версій. Скоріше за все, що її втягнули через соціальні мережі в якусь нехорошу річ, але саме через соціальні мережі.

Можу єдине сказати, що моє, чисто як людини, педагога, враження: дитині не вистачає тепла, розуміння, підтримки, сімейного затишку. Саме це і є основна причина цього вчинку дитини.

Її красиво психологічно втягнули в якийсь момент соціальні мережі.

- Від кого ви дізналися про цей вчинок?  

- Діти звернулися до мене, що такий ролик є. Та й усе. А далі  - вже робота поліції. Я звернувся до поліції.

Більше сказати не можу, тому що не знаю, а не тому, що щось приховую, і тому, що оберігаю дитину від якихось моментів, які можуть психологічно на неї вплинути. Будь-яка інформація в мережі, у пресі впливає на психіку дитини. 

Андрій Нагорний

Дитина в такому віці, як ця дівчинка, не розуміє ще, що робить, вона не може давати собі адекватну оцінку. Чисто емоційно чи під впливом вона це робить. І ці всі моменти, які виникають  в мережі (от я надивився, начитався вже), у соцмережах, я розцінюю як травлю дитини.

- З дівчинкою працюють психологи?

- Аякже. Практичний психолог шкільний. Батькам взагалі  я рекомендував звернутися до психотерапевта, який би допоміг дитині вийти з цієї ситуації. Бо будь-яка інформація може бути дитиною сприйнята неправильно. Тому я обережний в таких речах. Адже дитина читає про себе, навіть якщо не вказано її ім’я, і знає, що це про неї пишуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень