Дівчата-перчинки з Городка розповіли про участь у шоу «Україна має талант» (ВІДЕО)

Кажуть, популяризують українську пісню

Сестри з Рівненщини з села Городок підкорили своїм співом усю Україну.

Дует «Vatra» нещодавно взяв участь у відомому шоу «Україна має талант», там дівчата отримали чотири «так» і залишаються у шоу далі.

https://www.instagram.com/p/CVqX2GugAuV/

Мирослава Столярець та Дарина Кривицька двоюрідні сестри. Ще з дитинства вони відвідують місцевий фольклорний гурт. А зараз взяли собі за мету популяризувати серед молоді українську культуру, розповіли дівчата ІТV media group. 

- Ми давно вже з сестрою співаємо, я – альтом, сестра – сопрано. Ми вирішили заспівати пісню, я виклала її у ТікТок і вона потрапила в рекомендації.

 

Відтоді ми почали думати, що треба щось над цим робити, створили дует і назвалися дуетом «Vatra», - розповіла учасниця дуету Vatra Мирослава Столярець.

«Vatra» означає полум'я, багаття. Мовляв, дівчата з перчинкою. Ініціаторкою участі у талант-шоу була Дарина Кривицька.

- Нам через місяць подзвонили, якраз в мене був випускний і я тоді пам'ятаю плачу, дзвоню, кажу у нас все вийшло. Ми на телекастинг потрапили.

 

Дійсно, це для нас така була історія, де були задіяні і наші знайомі і наші друзі, і на те була воля Божа. Бо в нас все так складалося, як говорять – «по маслу», - каже Дарина Кривицька.

Нагадаємо, днями в ефірі телеканалу СТБ вийшла програма «Україна має талант», де дівчата вразили суддів своїм співом. Зокрема, не приховував свого захвату Сергій Притула. Він попросив дівчат виконати для залу пісню про Гриця і дівчата без підготовки виконали її на відмінно. Про це ми писали тут:

Притула хапався за серце: Чарівні сестри з Городка підкорили суддів «Україна має талант» (ВІДЕО)

Що далі чекає на глядачів, дівчата не розповідають. Але обіцяють докладати максимум зусиль, аби отримати найкращий результат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень