Діти-сироти чи АТОвці: кому можуть купити півповерху будинку у Рівному

Йдеться про будинок у Рівному на вулиці Відінській

Станом на початок 2017 року у Рівному є 221 особа з числа сиріт. З цих дітей не мають житла взагалі 18 дітей.

Тож під час засідання виконкому міському голові Рівного було озвучено таку пропозицію: Рівненський район нині шукає покупця на половину поверху будинку на вулиці Відінській. Там є 21 вільна кімната приблизною площею 18 квадратних метрів кожна. Їх можна було б викупити для забезпечення потреб сиріт.

Міський голова Володимир Хомко пропозицію сприйняв з ентузіазмом, втім зазначив, що потрібно розрахувати, чи вистачить грошей на покупку цих кімнат:

Якщо є дешеве житло на ринку – нам вигідно купляти житло на ринку, навіть на вторинному. Крім того, у нас є ще одне джерело житла – це кватири, які не приватизовані і переходять у власність міста. Зараз таких мало, але все ж є. Це, що пропонує районна рада, мені воно здається реальним, але потрібно дивитися, чи підійде нам по грошах.

Також під час дискусій Володимир Хомко нагадав, що у місті є ще одна пільгова категорія, яка потребує забезпечення житлом – учасники АТО. Тож кому дістануться кімнати на Відінській та чи взагалі викупить їх місто, поки невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень