Дітям з санаторію на Рівненщині влаштували «Олімпійське літо» (ФОТО)

Активний відпочинок на природі – це завжди корисно

Діти, які відпочивають у санаторії «Горинь», що у смт Степань Сарненського району, долучилися до спортивно-масового заходу «Олімпійське літо». Спортивну програму підготували працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Після короткої церемонії відкриття юні олімпійці відразу долучилися до змагань. Кожен намагався «викластись» максимально, аби у наполегливій боротьбі саме його команда стала переможцем.

[media=147886][media=147889]

Зрештою, беззаперечним переможцем заходу стала команда «Маяк». Саме її учасники виявилися найспритнішими і найшвидшими. Срібні нагороди дісталися «Довжанам», а почесне третє місце здобула команда «Абсолют».

Переможців і призерів «Олімпійського літа» нагородили дипломами й призами від центру фізичного здоров’я та обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень