Дітям показали, як ремонтують техніку для АТО (ФОТО)

На Рівненщині на території Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України відбулась екскурсія для дітей одного із місцевих дитячих таборів

Під керівництвом військових, 50 хлопчиків та дівчат, віком від 10 до 14 років, відвідали наметове містечко, казарму, пожежну команду та цехи бази, де з початком антитерористичної операції на Сході країни налагоджено ремонт ракетно-артилерійського озброєння. Оглянувши виробничі потужності, гості попрямували до майданчику відстрілу гармат, де проводились випробування гармат гідропострілом.

Як відзначають військові, такі заходи для підлітків тут вже стали традиційними. Заради військово-патріотичного виховання учнівської молоді військовослужбовці зустрічаються з дітьми як під час навчання, так і в канікули.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень