Дітям із затримкою психічного розвитку рівненські військові подарували пасочки (ФОТО)

Та м'ячі

З нагоди Великодня вихованці Чудельської спеціалізованої школи-інтернату № 1 отримали часточку турботи від військовослужбовців.

Колектив окремої ремонтної військової частини ніколи не залишає своїх підшефних у святкові дні без уваги та подарунків. А для діток Великоднє свято – це завжди гарний настрій, позитивні емоції та радість спілкування.

Вкотре завітали не з порожніми руками, а з великодніми пасочками, спортивним інвентарем. Військові переконані – футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі, бадмінтон, розвиваючі ігри урізноманітнять дозвілля дітлахів.

Вітаючи з світлим Воскресінням Христовим, майор Сергій Модін побажав від усього колективу військової частини, щоб це величне свято Воскресіння Христового спонукало кожного із нас замислитись над вічними цінностями християнської моралі, наповнити свої серця любов'ю і добротою, направити наші молитви на добрі справи, світлі помисли, відродження Української нації і ствердження Української Держави.

За словами досвідчених педагогів, така співпраця з військовими є кращим способом виховати любов до своєї Вітчизни, відповідальність за її долю. А враження від зустрічі та фото з військовослужбовцями надовго залишаться яскравими спогадами дитинства для вихованців закладу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень