Директор лісгоспу на Львівщині задекларував криптовалюту дружини на майже 57 млн грн

Вона також має землю, нерухомість, автомобілі та дорогоцінні прикраси

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Дружина підозрюваного у службовій недбалості директора Стрийського лісгоспу на Львівщині Ростислава Павліва задекларувала три види криптовалюти на загальну суму 57 млн грн.

Про це повідомляє Захід.нет з посиланням на декларацію Павліва за 2020 рік.

У декларації, зокрема, вказано, що

його дружина Наталія зберігає гроші у трьох видах криптовалют: у неї є 983 біткоїни SV (не плутати зі звичайними біткоїнами), що станом на 14 квітня дорівнюють 237 тис. доларів; 776 ефіріумів – це 1,8 млн доларів та 1409 латкоїнів – 372,4 тис. доларів. Загальна вартість криптовалюти Наталії Павлів становить 57 млн грн.

У дружини Павліва є 17 земельних ділянок у Стрию, 7 ділянок у Львові, квартира у Бережанах, будинок у Стрию і квартира у Львові. Також Наталія Павлів є власницею розкішного триповерхового палацу на вул. Повстанській, 4, площею 754 кв. м, який незаконно збудували у 2009 році.

Фото з сайту ЗАХІД.НЕТ

Вона також декларує два автомобілі Mercedes-Benz Class GLC 2017 року випуску та куплений торік Mercedes-benz GLS-350 2020 року випуску. На Ростислава Павліва записаний позашляховик Ford Ranger 2019 року випуску.

Ростислав Павлів також задекларував сережки, годинник та каблучки дружини з дорогоцінним камінням.

Окрім криптовалюти, Ростислав Павлів з дружиною зберігають готівкою та на рахунках у банку понад 112 тис. доларів, 93 тис. євро, 28 тис. фунтів стерлінгів.

Тим часом Державне бюро розслідувань передало до суду справу про звинувачення директора ДП «Стрийське лісове господарство» Ростислава Павліва у службовій недбалості. За версією обвинувачення, він незаконно відчужив земельні ділянки лісового фонду для видобування піску біля Миколаєва, що завдало державі 24 млн грн збитків. Сам Ростислав Павлів стверджує, що він активно боровся з незаконним видобутком піску, а звинувачення у службовій недбалості вважає тиском за його принципову позицію, - пише Радіо Трек.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень